ತುಳುನಾಡುದ ತಿಂಡಿ ತಿನಸುಲು
ಪುಂಡಿ -ನೀರ್ದೋಸೆ
ಅರಿತ ಸೇಮಿಗೆ
ಕೃಪೆ : ಮಹೆಂದ್ರನಾಥ್ ಸಾಲೆತೂರ್
ಮೀನ್ ಕಜಿಪು
ಕೋರಿ ಸುಕ್ಕ ಕೃಪೆ : ಮಹೆಂದ್ರನಾಥ್ ಸಾಲೆತೂರ್ -
ಮೂಡೆ -ಪೇರ್
- ಕೊಟ್ಟಿಗೆ -ಗುಂಡ
- ಸೇಮೆದ ಅಡ್ಡೆ
- ತಾರಯಿದ ಪೆರು
- ನೀರ್ ತೆಲ್ಲವು·
- ಪತ್ರೊಡೆ ಗಸಿ
- ಪತ್ರೊಡೆ ಗಟ್ಟಿ
- ಪೆಲಕಾಯಿದ ಗಟ್ಟಿ
- ಪೆಲಕಾಯಿದ ಚಿಪೆ ಗಟ್ಟಿ
- ಪೆಲಕಾಯಿದ ಗಾರಿಗೆ
- ಮರವೈ ಪುಂಡಿ
- ಮಂಜಲ್ದ ಇರೆತ ಚಪ್ಪೆ ಗಟ್ಟಿ
- ಮಂಜಲ್ದ ಇರೆತ ಚೀಪೆ ಗಟ್ಟಿ
- ಮೆಂತೆದ ಗಂಜಿ
- ಪದೆಂಗಿ -ಕಣಿಲೆ
- ಅಂಬಡೆ ಗಸ್ಸಿ
- ಪೀರೆ ಗಸ್ಸಿ
- ಉಪ್ಪಡ್ ಪಚಿಲ್
- ತ್ಹೊಜಂಕು- ಬೋಲೆ ಕಜಿಪು
- ಕೋರಿದ ಕಜಿಪು
- ಉರುದ ಕೋರಿ ಸುಕ್ಕ
- ರಾಗಿದ ಮಣ್ಣಿ
- ತೇಟ್ಲದ ಕಜಿಪು
- ಅರ್ತಿದ ಪೊಡಿ ಕಜಿಪು
- ತೊಜನ್ಕುದ ಬಜೆ
- ತಿಮರೆ ಚಟ್ನಿ
- ಕುಡುತ ಚಟ್ನಿ
- ಕುಕ್ಕುದ ಚಟ್ನಿ
- ಗಂಜಿ ಚಟ್ನಿ
- ಅರ್ಥಿದ ಚಟ್ನಿ
- ಕರಂಡೆ ಉಪ್ಪಡು
- ಕಲ್ತಪ್ಪ
- ಪುಂಡಿ
- ಕೋರಿ ರೊಟ್ಟಿ
- ಓಡು ರೊಟ್ಟಿ -ಕಪ್ಪ ರೊಟ್ಟಿ
- ಬಾರೆದ ಇರೆತ ಗಟ್ಟಿ
- ಬಸಳೆ ಪುಂಡಿ
- ತೆರೆದ ಕೊಡಿತ ಚಟ್ನಿ
- ಗೋಳಿಬಜೆ
- ಪೋಡಿ(ಕೆರೆಂಗು ,ಜೀಗುಜ್ಜೆ )
- ಬನ್ಸ್
- ಮುಸ್ಕುದುಂಡೆ
- ಪೊರಿಯಡ್ಡೆ
- ಅರಿತ ಪೊಡಿ ಬೆಲ್ಲ
- ರೊಟ್ಟಿದ ಪೊಡಿ ಬೆಲ್ಲ ತಾರಾಯಿ
- ಸಜ್ಜಿಗೆ- ಬಜಿಲ್
- ಬಟಾಣಿ- ಬಜಿಲ್
- ಕಡ್ಲೆ- ಬಜಿಲ್
- ತುಕುಡಿ
- ಬೆಣ್ಣೆ ಬಟರ್
- ಮಾಲ್ಪುರಿ
- ಕುಡುಸಾರು
- ತೆಕ್ಕರೆದ ಮಂಡಸ್
- ಸಾರ್ನೆದಡ್ಡೆ
- ಚಿಲ್ಮಿದಡ್ಡೆ ಚಿತ್ರ : ಸಂಗ್ರಹ ತುಳು ಕೋಪೆಲು
- ಮಾಲ್ಪುರಿ.
- ಅಲಂಬು(ಕಲ್ಲ ಲಾಂಬು) ಸಾರು
- ಬೋಲೆ ಉಪ್ಕರಿ
- ಪುಲಿ ಮುಂಚಿ
- ಮೂಡೆ ಬೇಯೆರೆ ದೀತಿನಿ
- ಖಾರ ನೀರ್ ತೆಲ್ಲವು
ಬಾಯಿಡ್ ನೀರ್ ಬತುಂಡು ...ಎತ್ ಬಗೆ ...
ReplyDelete